tiistai 15. helmikuuta 2011

A VERY SPECIAL DAY ♥

Tiedän että lupasin tehdä ystävänpäiväpostauksen ystävänpäivänä, mutta valitettavasti päivä oli niin hektinen että ehdin kunnolla koneen ääreen vasta nyt. Lisäksi Blogger on käyttäytynyt huonosti koko päivän eikä ole suostunut julkaisemaan mitään.. Huoh.. Mutta ystävänpäivä oli kuitenkin ihana, ja toivon että teilläkin oli romantiikantäytteinen maanantai. ;) Olisi muuten mukava kuulla miten ystävänpäivänne sujui? Unohtiko höntti puoliso koko päivän vai oliko kaikki kenties ikimuistoista? Tässä vähän kuvia:





Teimme Osmon kanssa pienen huijauksen ja aloitimme ystävänpäivän vieton jo viime viikon perjantaina. Leffa oli hyvä, suosittelen! :) Hieman samanlainen kuin "Jätä se!" mutta ei kyllä ihan yhtä hyvä. Jättilonkero oli Osmon neronleimaus.. :D

  




Tässä kuva ystävänpäivän meikistäni :) Halusin tehdä meikistä vaaleanpunaisen ja keveän. Pohjana käytin perinteistä Joe Blasco+ Lumenen meikkivoide+aurinkopuuteri-mixiä. Ripsarina Maybellinen ripsiväri ja kulmiin H&M:n kulmakynää. ( kuvat alla)







Luomilla käytin Lumene poskipunaa sävy 17 Pioni. Kyllä, poskipunaa.. aikoinani luulin tätä luomiväriksi ja käytän sitä luomille yhä.


Poskipunana käytin Lontoosta ostamaani Bourjoisin hyvin vaaleanpunaista poskipunaa. Täydellinen väri ystävänpäivälle ;)



Huuliin laitoin Lumene Natural coden huulikiiltoa numero 6 Juicy fruit. Jatkoin siis vaaleanpunaista linjaa ja tulos oli mielestäni kivan hempeä ystävänpäivää ajatellen.



Hiukset kiharsin ja pistin puolittain ylös kimaltavilla pinneillä. Joskus pitää olla vähän prinsessa :D



Tässä Osmo ja minä lähdössä Delhi Darbariin. Söin taas (vaihteeksi) tiikerirapuja. Syön niitä joka kerta..  Delhi Darbar on suosikkiravintolani, ja ravintolan kotisivuille pääset tästä




Sain Osmolta aivan ihanat ystävänpäivälahjat Molemmat sormukset ovat Vero Modasta. Kilpparin jalat, pää ja häntä liikkuvat oikeasti :D



Sitten vielä jotain mitä lupasin paljastaa, nimittäin arvonnan kolmannen tuotteen:


Koska tilasin korviksia kahdet kappaleet, lahjoitan toiset auringonkukkakorvakorut arvontaan. Korvakorut ovat lunnollisesti käyttämättömat. :)



Toivottavasti kaikilla oli mukava ystävänpäivä! :) Ja muistakaa osallistua arvontaan! Vain liittymällä lukijaksi JA kommentoimalla osallistut. Aikaa osallistua on helmikuun ajan.
Ciao! Julia



2 kommenttia:

  1. ihanan kevyt meikki! mulle ei vaan v.punanen kovin hyvin sovi :/

    VastaaPoista
  2. Kiitos :))! Joo en itsekään sitä kamalan usein käytä, mutta kun kevyesti laittaa niin ei näytä automaattisesti My little ponylta :D

    VastaaPoista