torstai 10. helmikuuta 2011

SPICE UP YOUR HAIR!

Olen kuullut aivan liian monelta tutulta/kaverilta/sukulaiselta että juurikasvuni on kasvanut kaameisiin mittasuhteisiin. Siispä päätin tehdä asialle jotain. Kampaajalle en halunnut mennä, sillä muuten olisin innostunut tyystin ja hankkinut uuden leikkauksen ja hiusvärin jne jne.. Siispä päätin... *rummutusta* VÄRJÄTÄ HIUKSENI ITSE!

Ok, voi olla että monet teistä ovat kokeilleet omien hiustensa värjäämistä ja monet pitävät sitä jopa harrastuksena, mutta omat kokemukseni kotikampaamosta rajoittuvat tasan ala-asteelle. Kiitos minun, kaverini sai tepastella koulussa oransseilla hiuksilla minun suorittamani värinpoiston jälkeen ( voin puolustukseni sanoa, että alkuperäinen violetti väri hankaloitti tavoitettani saada hiukset näyttämään Elovena-blondilta..).

Mutta nyt täytyy sanoa että onnistuin värjäysprosessissani LOISTAVASTI! :) Olin kovin tyytyväinen lopputulokseen, entäs te? :)

Värjäsin hiukseni Loréalin hiusvärillä numero 5.3 Kullanruskea. Ilman Stockmannin ihanan avuliasta nuorta naismyyjää olisin valinnut jonkin toffeehirvityksen ja hiukseni olisivat nyt vauvankakan väriset..





 

ENNEN
 
JÄLKEEN
Huh, että toi Ennen-kuva oli järkyttävä :D Eikä pelkästään väri, pääni muoto muistuttaa huolestuttavasti munakoisoa (?)

Tässä hiukset vielä kuivina, ei enää harmaata juurikasvua! :))


Teemaan sopien tässä suloisen Willowin biisi Whip my hair :) ENJOY!




P.s Muistakaa että jos tahdotte osallistua arvontaan, täytyy teidän myös kommentoida aikaisempaan postaukseen! Aikaa on helmikuun ajan :) So remember to comment! ;)


Ciao!

♥ Julia


2 kommenttia:

  1. mitä sun kulmakarvoille on tapahtunu? meni hiusväriä niihinkin? :o

    VastaaPoista
  2. Ei sentään :D Vaihdoin vähän tummempaan kulmakynään kun värjäsin hiukset ruskeiksi viime vuonna. Edellinen vaaleampi kulmakynä sai kulmat näyttämään vähän punertavilta (?). Tän lisäksi tona päivänä laitoin vähän tavallista tummemmat kulmat. Joten ei ole hiusvärin vika! :D

    VastaaPoista