maanantai 7. helmikuuta 2011

♥ FEBRUARY GIVEAWAY ♥

Helmikuuta on kulunut kokonainen viikko ja päätin että nyt olisi hyvä aika aloittaa arvonta :) Tämä on ensimmäinen arvontani, joten ohjeet tulevat tässä:

♥ Olet mukana arvonnassa kun kommentoit tähän postaukseen, esim: " Olen mukana arvonnassa" sekä liityt lukijakseni ( ellet ole jo lukija ) joko Googlen tai bloglovinin kautta. Liittyminen on helppoa ja blogini oikeassa kulmassa näät sinisen palluran plussamerkillä varustettuna. Sitä klikkaamalla voit liityä lukijakseni bloglovinin kautta :) Sivultani löytyy myös mahdollisuus alkaa lukijaksi googlen avulla, klikkaat vain tekstiä "Lue" siinä missä näkyvät Googlen kautta seuraavat lukijani. :)

♥ Suoritan arvonnan perinteisellä "Lappu hatussa"-tekniikalla. Aion ehkä&mahdollisesti videoida arvonnan ja laittaa videon tänne, mutta katsotaan nyt.. :)

♥ Aikaa osallistua on runsaasti, arvonta sulkeutuu 28.2 eli viimeinen päivä helmikuuta keskiyöllä.

♥ Arvonnan voittaja saa: Crazy Factorysta tilatut pelikorttikorvakorut sekä Favoran kosteuttavan hoitovoiteen. Kummatkin tuotteet ovat luonnollisesti käyttämättömiä. :) Tulevissa postauksissa tulee vielä lisää juttuja onnellisen voittajan pakettiin, mutta ei siitä vielä sen enempää ;)
















ONNEA ARVONTAAN! ♥

Ciao! ♥ Julia

5 kommenttia: