tiistai 1. helmikuuta 2011

KITTY CAT

Kävin eilen Osmon kanssa Skanssissa etsimässä Osmon serkulle syntymäpäivälahjaa, ja yllätys yllätys Skanssi oli lähes autio. Sääliksi käy niitä jotka ovat vastuussa koko sotkusta. Itsehän en tiedä mitään siitä kuinka hyvin kyseinen tönö on tuottanut, mutta pakko sanoa että Raision Mylly on ollut pystyssä siitä asti kun olin pikkutyttö ja joka kerta kun Myllyssä käyn riittää siellä yhä vilinää ja vilskettä. Mutta yksi hyvä asia Skanssissa on ja se on Accessorize ! Mahtava kauppa <3 Ja voitte kuvitella ilmeeni kun saavuin kyseisen kaupan ovelle, joka oli sullottu täyteen " -70%"-lappuja.. Luojan kiitos ostolakkoni koskee ainoastaan vaatteita.. Mukaan siis tarttui Osmon serkulle korvakorut, ja itselleni ostin ( hyvä on hyvä on, Osmo osti :D )alennuksesta uuden ystävän ;) Kaveri oli maksanut lähes 20 euroa mutta maksoi nyt vain vitosen! God bless the sales!






Ostin siis kissaa esittävän sormuksen :) Ra-kas-tan isoja sormuksia joten tämä oli varsinainen nappiostos. Ihastuin liikkeessä myös muutamiin korviksiin sekä iltalaukkuun mutta päätin olla vahva. Työttömyys ja ostoshepuli lempiasusteliikkeessä eivät sovi yhteen..

Muihin aiheisiin, itsellänihän ei ole vaakaa syystä että tiedän jos sellaisen hankkisin, elämäntapani muuttuisivat kertahujauksella terveellisistä epäterveellisiksi. Niinpä käväisin eilen Osmon serkkutytön luona vaa´alla, ja ikäväkseni ilmoitan ettei kiloja ole paljolti karissut. Vaaka näytti kiloa vähemmän, mikä on vain lähtenyttä nestettä ja turvotusta. Surullista, mutta odotettavaa. Vaikka olen syönyt paljon terveellisemmin, niin liikunta on ollut minimaalista. Haaveilin että olisin tähän mennessä laihtunut noin 4-5 kg.. ( Ehkä olisinkin, ellen olisi vain istunut ahterillani..) Mutta vaikka olenkin koko tammikuun tuhlannut löysäilyyn, se ei tarkoita että olen epäonnistunut. Kesään on jäljellä vielä monta kuukautta ( vaikka kesäaika alkaa 27. 3, silloin ei vielä kukaan tepastele kesämekossa saatikka bikineissä) joten toivoa on. En nyt sano, että pystyisin muutamassa kuukaudessa loihtimaan itsestäni kuuman rantamisun, kun olen syönyt kesästä 2009 lähtien suorastaan järkyttävästi kakkaruokaa. Ei, ei, haaveideni rantakroppa tulee esille todennäköisesti vasta vuoden 2012 kesällä. Mutta tuloksia voin saada jo täksi kesäksi, ja viimeistään jouluna aion olla timmimpi kuin koskaan. :)





Ja jotta nyt saataisiin vähän lisäpuhtia kuntoiluun, tässä thinspoa :) Muistakaa tekin että kärsivällisyys palkitaan, ja ei kannata lannistua :) Ja vaikka se täydellinen kesäkroppa ei tänä kesänä toteutuisikaan, muistakaa silti nauttia tulevasta! Ja katsotaan mieluummin niitä unelmahousuja tai hametta, että menevätkö ne päälle, kuin vaakaa.. Sillä ainaisella digitaalinumeroiden tuijotuksella ei päästä muualle kuin mielenhäiriön puolelle. Stay strong sisters! ;)

p.s Ja muistakaa kommentoida, jotta arvonta saadaan toteutettua! :)))



















Ciao!

<3 Julia

1 kommentti:

  1. Voi eii miten ihania jalkoja mutta lähes mahdoton saavuttaa tai varsinkaan pysyä saavutuksessa:/

    VastaaPoista