torstai 17. helmikuuta 2011

☆ THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING ☆

Omat rakkaat "bootsini" ovat alkaneet hapertua huolestuttavasti.. Pohja on vain varjo entisestään ja remmit resottavat. Hankin saappaat Haloselta alennusmyynneistä kun oli 17, ja rakastuin niihin ensi silmäyksellä.




Nyt kenkäparat ovat valitettavasti jo eläkeiässä, kuten näkyy..

Tarvitsisin siis uudet saapikkaat, ja tällä kertaa mustat. Olen joskus sellaisetkin omistanut, mutta niistäkin on jo aika jättänyt. Olenkin siis alkanut haaveskella uusista mustista saappaista. Olisi hyvä jos korko ei olisi liian korkea ja niissä olisi mm. niittejä ja ketjuja tai muita rock-vaikutteita. Tässä muutamia ihanuuksia joita netistä löysin:



WILDFLOWER 55 e

Nämä saapikkaat olisivat TÄYDELLISET jos varsi vain olisi pidempi..Hinta on kohtuullinen. Plussaa soljista ja niiteistä. ♥


 
 
 
S.OLIVER 79 e

Plussaa soljista, mutta materiaali on oudon ryppyinen ja kärki oudon pysty.




BRONX 175 e

Hinta on kova ja karvapäällyste sisäpuolella saattaa olla liian kuuma kevääseen. Varren pituus on täydellinen :)




CHINESE LAUNDRY 129 e

Nämä eivät ole mustat eivätkä kovin rokit mutta ne ovat IHANAT! ♥ ♥ ♥ Hinta ei vain oikein sovi lompakolle, mutta aina voi haaveilla :)





BLOWFISH 85 e

Näistä saappaista tulee pakostakin mieleen Pirates of the Caribbean. Ehkä liikaakin. Varsi on kovin lyhyt, mutta isot soljet ovat vängät :)



AIRSTEP 255 e

Hinta on hirvittävä mutta kenkä ei. Niittejä on kivan hillitysti, kenkä sopii baari-iltaan ja kaupunkireissulle. Taitaa tämäkin popo jäädä haaveeksi.



☆ TÄSSÄ VIELÄ AIHEESEEN SOPIVA LOISTAVA BIISI NANCY SINATRALTA ☆









Ciao! ♥ Julia



P.S Enää 12 päivää aikaa osallistua arvontaan! Muistakaa liittyä lukijaksi JA kommentoida että osallistutte! ;)

2 kommenttia:

  1. Jos haluut säästää noi sun rakastamas saappaat, ni osta hyvä kenkäplankki ja hoida niit säännöllisesti ja vie ne suutarille :) uudet korkolaput ja pohjat maksaa n. 30e /pari tms (riippuu tietty suutarista) ja yleensä suutarit samaan summaan myös lakkaa/maalaa ton varsinaisen koron :) ja Torisuutari on of course paras!

    VastaaPoista
  2. Siis kyllä, käyn itse Hansan Suutari nopealla, ja mun lempparit mustat nilkkurit ja monet, monet korkokengät se on pelastanu uusilla korkolapuilla jo monen vuoden ajan. :) Valitettavasti nämä ruskeat saapikkaat on jo niin kärsineet, että korjaaminen olis ehkä jopa tyyriimpää kuin uusien osto.. Saapahan hei hyvän syyn shoppailla ;)

    VastaaPoista