keskiviikko 26. tammikuuta 2011

MATERIAL GIRL

OOPS..Unohdin täysin mainita että odotettu paketti on kilahtanut postiluukusta.. nimittäin Crazy Factoryn paketti <3 Piristi mukavasti ikävää aamua ( huono olo ja näin järkyttävää painajaista, heräsin omaan huutooni, kuinka mukavaa ) kasa uusia koruja ja lävistyksiä.


Tässä paketti kokonaisuudessaan, mukana myös Osmon venytyskorut.







Ainut saapuneista kulmakoruista löytynyt kuva, muita kulmakoruja oli brittilipulla, leopardikuviolla ja violetilla kukkasella kuvioidut kulmakorut.



Tässä kaikki korvakorut :) Ihastuin erityisesti noihin enkelikorviksiin, ja otin ne heti käyttöön :) <3 Tilatessa sattui kyllä pieni virhe, luulimme että korvakorujen kohdalla on sama kuin kulmakorujen, eli 1 kpl on yhtä kuin 1 koru. No näin ei ollut ja nyt sain kaksi paria kutakin.. Ehkä pistän yhden parin tulevaisuudessa mahdollisesti järjestettävään arvontaan ;)) Eli mars kommentoimaan :)





Tässä kuva myös uusista kynsistä, ajattelin ehkä jatkossa tilata pretty.fistä ( jos saan töitä) muutaman koristelakan, jolla saisi helpommin koristeltua nuo kynnet ilman suttua ja epäsymmetrisyyttä.. Tai sitten vain kaipaan kovasti harjoittelua :D
 Ciao!

<3 Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti