sunnuntai 23. tammikuuta 2011

DARK WINTER MAKEUP

Eli lupailin tehdä meikkipostauksen tämän viikon aikana. Meikistä ei tullut kovinkaan talvinen, mutta antaa hyvän käsityksen minun käsityksestäni iltameikistä. Tarkoitus olisi tehdä jatkossa lisää iltameikkejä, sillä minusta yksi ihanimmistä asioista ulos lähtemisessä on laittautuminen ja erityisesti pakkelit. ;)

Eli tässä tulee DARK WINTER MAKEUP



Älkää pelästykö kalpeaa naamaani :D Tässä pärstäni jossa on allaolevia tuotteita + kivipuuteria.


..eli Joe Blascon värivoide, värinä special lite olive 1 ja siihen sekoitettuna Lumenen meikkivoidetta,
 värinä numero 10 Vanilla. En ikinä käytä Joe Blascoa yksinään,
 sillä se on HYVIN paksua, ja ei hyväksi iholle. Käytin
sitä sellaisenaan teinivuosina sen peittävyyden vuoksi,
mutta nykyään tasapainotan
 sitä nestemäisellä voiteella.

<><><> 
 
<><><>
Tässä olen lisännyt aurinkopuuteria. Kuva vääristää hieman väriä, mutta pääasia on että puuteria on myös kaulalla ja dekolteella, jotta meikki ei näytä naamiolta ;) Iltameikissä käytän tavallisesti enemmän aurinkopuuteria kuin päivämeikissä.


Tässä käyttämäni poskipuna, Baborin numero 9

Käyttämäni luomiväri, IsaDoran numero 2 Ice. Tätä laitoin keventämään ja korostamaan tummaa mekkiä liikkuvan luomen keskelle.


Tästä luomiväripaletista ( Maybelline SmokyGlam luomiväri numero 6 Smoky night) käytin
kahta oikeanpuoleista sävyä, hopeaa ja mustaa hopeisilla hileillä. Laitoin hopeaa koko liikkuvalle luomelle sekä häivyttäen alaluomelle. Mustaa laitoin kulmavakoon sekä liikkuvan luomen sisä-sekä ulkonurkkaan häivyttäen kohti kulmaluuta. Tämä paletti on ( näöstäkin päätellen) ollut paljon käytössä. :)

Ripsiin laitoin taivuttamisen jälkeen mustaa Maybellinen Great Lash-mascaraa. Loistava hinta-laatu-suhde! :) Olen vasta viime kuukausina uskaltanut taas taivuttaa ripsiäni, muutama vuosi sitten ripsiä taivuttaessani puhelin soi, ja säikähdin tietysti niin että kaikki vasemman silmän ripset olivat kiinni taivuttimessani, somasti rivissä. Olin repäissyt ripseni irti :) Auts..


Rajasin silmät ohuesti Lumenen mustalla nestemäisellä eyelinerillä.

Tätä H&M:n valkoista eyelineriä laitoin alaluomen yläpuolelle avaamaan katsetta.

Kulmakynänä käytin H&M:n superhalpaa ( vain noin 2 e?)  kulmakynää. Tämä on mielestäni parempi sävy kuin Hennesin vaaleampi vaihtoehto, sillä vaaleampi sävy on ikävän punertava ( trust me, I´ve tried).

Ja tässä lopputulos :D Kuten näkyy, aikaisempi kuva vääristi ihon oranssiutta. Huuliin laitoin kerroksen Elisabeth Ardenin superhyvää eight hour creamia. Tästä ei tullut kovin talvista, mutta itselleni tyypillinen talvenajan iltameikki. :)




Tässä vielä viikonlopuksi tekemäni yksinkertaiset geometriset kynnet :))

Kevät tulee niin kohisten ( ainakin toivon niin!) että loppuun vielä roima annos thinspoa ;)





























MUISTAKAA KOMMENTOIDA MITÄ PIDITTE JA TIETENKIN EHDOTUKSIA TULEVIIN POSTAUKSIIN! <3 :)

CIAO <3

1 kommentti:

  1. Kannattaako tolla naamalla julkasta mitää kasvokuvii julkisest? Varsinkaan kuvii tollasesta huorameikist mikä vanhentaa sua ainaki kymmenel vuodel.

    VastaaPoista