torstai 15. heinäkuuta 2010

JAGGED LITTLE PILL

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla






Ellei sitä jo ole, on se saatava. Flat belly. Itsekin olen nyt vakaasti päättänyt että ensi kesänä vatsanalue ei värähdäkään kun juoksen rannalla bikineissä. Haaste on kova ja olen nyt noin viimeiset 3 kk ollut syömättä riisiä, pastaa taikka perunaa ( uudet perunat ovat poikkeus, sisältävät PALJON vettä ja HYVIN vähän tärkkelystä).
Tottakai on tultu sorruttua baari-illan jälkeen syömään ranskalaiset, mutta arkipäivisin ravinto on koostunut ruisleivästä, salaatista, lihasta ja pilteistä. Piltti on hyvä aamupala, ja ruisleipä pitää pitkään kylläisenä. Olen onnekas että rakastan ruisleipää, en ole ikinä joutunut "luopumaan" vaaleasta leivästä, sillä se ei minulle sovi. Ainoastaan ruispaahtoleivästä en joudu linnottautumaan illaksi kylpyhuoneeseen kiristelemään hampaitani.

En katso menettämiäni kiloja, sillä silloin ahdistun ja tulen ahneeksi,vähennän syömistä pikkuhiljaa niin että laihdun mutta lihakset eivät kasva. Siispä aion tsekata tulokset pienin väliajoin vaatteista. Omistan pari ihanaa hametta, capreja ja farkkuja, jotka vuosi sitten istuivat kuin nakutettu. Jos nyt pistäisin mokomat rievut ylleni jalkani menisivät kuolioon..

Pohtisin eilen miten saisin nopeutettua prosessiani.. Liikuntaa pitäisi harrastaa enemmän, mutta viimeksi tehdessäni pilatesta tällä säällä luulin kuolevani lämpöhalvaukseen. Menee ainakin kuukausi kunnes voin tehdä hyväksi koettua treeniäni joka päivä. Siihen asti halusin jotain apukeinoja, mieleeni juolahtivat laihdutuspillerit. Sellaisia saa reseptittäkin, tosin eivät ole yhtä tehokkaita kuin reseptipillerit. Ajattelin kokeilla ja käydä ostamassa heti huomenna. Sitä ennen päätin ottaa selvää netistä, kuinka ne ovat toimineet muille ihmisillä. Luin keskustelupalstojen kiivaita väittelyitä ja siellä oltiin monta mieltä asiasta.. Eräskin nainen oli niiden avulla laihduttanut 10 kiloa vain puolessa vuodessa. Naurettava määrä! Kiinnostuin, mutta sitten mietin mikä menetelmä on niin tehokas että se saa ihmisestä irtoamaan 10 kiloa kuudessa kuukaudessa, sain sen käsityksen että nainen oli tehnyt "urotyönsä" ilman suurempia urheilusuorituksia. Luin aiheesta lisää, ja onneksi luinkin. Palstalla varoitettiin oireesta nimeltä "rasvaripuli". Laihdutuspillerien menetelmä toimii siten, että "pilleri sitoo rasvan itseensä" eikä se pääse imeytymään elimistöön. Rasva tulee ulos luonnollisesti. Ikävämpi juttu on se että kakka saattaa tulla housuun kesken työpäivän. Menetelmän tehokkuus onkin siinä, ettei ihminen voi syödä rasvaista ruokaa peläten julkista nöyryytystä ja huonoa oloa. Ehkä tämä oli teille tuttua, mutta minulle ei. Enkä halua tutustua aiheeseen lähemmin. Mieluummin vaikka teen jumppaliikkeeni lämpöhalvauksen uhallakin. Mitä hyötyä on upeasta kropasta jos joutuu kulkemaan Pampers-paketti kainalossa, ihan vaan kaiken varalta..

Entä te? Oletteko kokeilleet laihdutuspillereitä? Tahtoisitko/uskaltaisitko kokeilla?

3 kommenttia:

  1. Mun pari läheistä tuttua käyttää laihdutuspillereitä. Lääkäri oli heille niitä määrännyt, koska heidän painoindeksi on niin korkea! He ovat kylläkin... aika iso kokoisia:(
    En muista pillereiden nimeä, mutta niiden tarkoitus on tuoda kylläisyyden tunnetta. Pienestä ateriasta täyttyvät. Pillerit myös, lupailevat viikossa 1,5kg-5kg:n painon pudotusta. Ystäväni ovat tähän mennessä laihtuneet 3-kiloa pillereiden avulla.He aloittivat niitä syömään, kesän alku puolilla.

    VastaaPoista
  2. Joo-o, tuttu söi kilostop (tai joku sellanen) -nimisiä reseptivapaita pillereitä, joiden tarkotus oli kai estää hiilihydraattien imeytymistä tms. Paino tippu hiljalleen (tosin saattoi myös johtua ihan täysin muutenkin muuttuneista ruokailu- ja liikuntatottumuksista)
    Muuta haittaa ei ollu ku et heti kun jätti ne pois (jatkoi normaalia terveellisempää ruokavaliota, vähähiilihydraattista) ni kilot tuli tuplana takasin.. Kaveri lihos isommaks ku mitä oli koskaan ollu :D

    eli ainakin ton puolesta mä suosittelisin jättämään pillerit pois ja ihan (vaikka sit 'hitaasti' tuloksia tuliskin) vaan urheilulla ja terveellisellä ruokavaliolla laihduttamaan :)
    sillä pääsee jo aika nopeeseen alkuun kun jättää alkoholin pois ja nauttii baarissa olosta esim sokerittoman redbullin voimalla. Kun ei oo nauttinu alkoholia niin se roskaruokakaan ei niin paljon houkuta illan päätteeksi ;) toi on ainaki oman kokemuksen kautta hyväks havaittu!

    VastaaPoista
  3. Totta. Itseä ei ainakaan houkuttele tuo "tuplana takaisin" :D
    Ja kun baarireissulle lähtee, kannattaa tosiaan miettä mitä juo. Alkoholihan on kuin nestemäistä rasvaa. Eli vaikka mustikkashotti hyvää onkin, suosittelen juomaan light-siideriä(vähemmän kaloreita kuin rasvattomassa maidossa)
    Itse en nää sitä baaria kaiken synnin tyyssijana rasvan suhteen. Pahimmat hairahdukset tapahtuukin joko myöhään illalla tai krapulasunnuntaina roskaruoan merkeissä.. nimimerkillä kokemusta löytyy :D

    VastaaPoista