tiistai 30. elokuuta 2011

A Piece Of Furniture

Olen pitänyt taas vaihteeksi hiljaiseloa, sillä aloitin juuri opinnot Turun Ammattikorkeakoulussa sosionomi ( lue: sosiopaatti) linjalla, ja viikko on ollut kiireinen ja suoraan sanottuna uuvuttava. Nyt kumminkin pääsin vihdoin ja viimein päätteen ääreen, ja kerronkin heti blogia koskevasta muutoksesta. Monet seuraamani blogit lopettavat postauksensa kirjoittajan nimeen, kuten kirjeessä. Päätin nyt vaihtaa oppimani tavan uuteen perinteeseen, jokainen kirjoitus päättyy aiheeseen sopivalla ( tai sopimattomalla) aforismilla. Olisi mukavaa jos jakaisitte mielipiteitänne kommenttiboksiin mm. uudistuksista, kirjoittamastani aiheesta tai melkeinpä mistä vaan.. Tavoite olisi kertoa teille piakkoin jo kuukauden takaisista kosmetiikkaostoksista, mutta tämän postauksen pyhitän jollekkin aivan muulle. Nämä nelijalkaiset asukit tulivat koristamaan opiskelijakämppäämme vasta muutama päivä sitten.. 

LEKSVIK-työpöytä, 129e


TROLLSTA-senkki, 299e ( Huom! Tämä poistuu myynnistä joten maksoi meille vain satasen. Kannattaa hankkia omansa nyt jos kiinnostuit.)

Ja molemmat huonekalut (yllätys yllätys) IKEASTA




A budget is a planned method of worrying.
 - Unknown -

1 kommentti:

  1. Tulin vierailulle tänne kun olit kirjoittanut niin ihanan kommentin VuodenMutsi-blogiin koskien lapsen synttäreitä. Olen samalla linjalla kanssasi<3 Toivottavasti tervehdykseni tulee perille, vaikka tämän blogin sisältö ei taida enää päivittyä..?

    VastaaPoista