torstai 17. maaliskuuta 2011

STAY STRONG


Sainpas tässä kommentin anonyymiltä kävijältä, että thinspot joita käytän blogissani on "naurettavia ja lapsellisia." Oletin että hän tarkoitti thinspojeni olevan huonoja roolimalleja ja liian laihoja. Saman kommentin kuulin taannoin ystävältäni, hän piti blogistani kovasti mutta vieroksui liian laihoja kannustimiani hoikempaan vartaloon.

Nälkä kasvaa syödessä. Usein etsiessäni inspiroivia kuvia pidättäytyä viikonloppu-iltojen napostelusta aloitan ensin tervehenkisillä ja sporttisilla kuvia, ja ennen kuin huomaankaan katselen kuvia ihan liian laihoista tytöistä ja naisista. Aina en edes huomaa sitä. Olenkin päättänyt  käyttää täällä jatkossa esteettisiä, mutta terveempiä thinspo-kuvia. Kuulisin myös mielelläni kommentteja ja mielipiteitä koskien blogiani. Mitä esimerkiksi pidätte blogin uudesta ulkoasusta? :)

Ehkä rantakropankin saavuttaminen helpottuu, kun ei vaadi itseltään liikaa. Kauneutta, omaa identiteettiä, tyyliä ja mieltymyksiä tässä ollaankin etsimässä. Ei täydellisyyttä.

 ♥Julia

5 kommenttia:

  1. tekstistä vähän turhan vaikea saada selvää!

    VastaaPoista
  2. samaa mieltä ku anonyymi, fontti vois olla helppolukuisempi! ja in my opinion valkonen teksti mustalla pohjalla on turhan voimakas kontrastiltaan :-)

    VastaaPoista
  3. Kommentit otettu huomioon :) Vaihdoin fonttia selkeämmäksi ja himmensin kirkkautta. En viitsi tehdä nyt suurempia muutoksia, sillä noin muutaman viikon kuluttua tulossa uusi muutos ulkoasuun, joka on sitten isompi ;) Kiitos kommenteista!

    VastaaPoista
  4. Muuten tosi kiva mut toi tausta mis on sydämmia sattuu ehkä vähän silmiin..? Niinkun otsikossa lukee, stay strong, ällä anna kenenkään lannistaa, tee just niinku ite haluat ja tuntuu hyvältä :)

    http://souphie.wordpress.com/

    VastaaPoista
  5. tuota.. sana ”thinspo” on pro-anojen (anoreksiaa ihannoivien, sairauteen pyrkivien henkilöiden) kehittämä ilmaisu jota käytetään mm. syömishäiriöisten ja juuri näiden pro anojen foorumeilla laihdutusmotivaationa. erittäin sairasta meininkiä siis. voisitko käyttää jotain muuta sanaa kuin thinspo.. en kyllä nyt keksi että mitä kun en puhu suomea äidinkielenäni.

    VastaaPoista