sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

CAN YOU FEEL IT?

Tunnetko sen? Kevään siis.

Perjantai-aamuna lähtiessäni töihin sen tunsin. Kevät tuoksui ruohossa, ilmassa, auringossa :) Aion nauttia keväästä täysin rinnoin niin kauan kunnes lumi sulaa ja koirien jätösten hurmaava tuoksu peittää Äiti-maan parfyymin.

Kevät tuo mukanaan paljon, mutta parasta keväässä on: KEVÄTVAATTEET! (mielipuolista naurua)

Olenkin bongaillut internetin ihmeellisestä maailmasta hieman kevätvaatteita. Enjoy :)




Tämä rannekoru on asuste, mutta se oli pakko esitellä! Rakastan amuletteja ja tälläisiä ihanuuksia ei ikinä voi olla liikaa :)) Gina Tricot 9,90 e




Tämä paita on PAKKO saada. Yksi suloisimmista näkemistäni t-paidoistani :> Harmi vain, että Ginassa en nähnyt kyseistä paitaa yhtäkään kappaletta.. But the search continues!
Gina Tricot 9,95 e


The perfect partydress! Voin jo kuvitella: kissamaiset rajaukset silmissä, mustat korkokengät, hiuksissa vienot kiharat, punaiset huulet, ja tämä mekko.. Niin, ja Kate Mossin kroppa :D
Gina Tricot 24,95e



Tämä mekko sopii täydellisesti terassille, kaupungille, sukujuhliin.. Hey, jos tämä mekko kelpaa Obaman muidulle, kelpaa se minullekin :)
H&M 29,95e
 Sitten hieman kevätaiheista thinspoa kaikille rantakropista haaveileville ;)


















Vielä kirsikaksi kakun päälle tässä muutama keväinen biisi :) Nauttikaa keväästä ♥









P.s ! Pian siis tulossa lävistys& tatuointi aiheinen postaus, kunhan vain saan materiaalia kasaan. Olisi enemmän kuin toivottua, että esittäisitte toivomuksia koskien tulevia postauksia :)
Remember to comment! ♥

Ciao♥Julia

2 kommenttia:

  1. Ei oo totta, luulet voivas kulkea ulkona noissa vaatteissa? Ja noi thinspokuvat, tosi lapsellista ja naurettavaa. Varsinkin kun susta ei ikinä tule noin laihaa vaikka lopettaisit syömisen kokonaan :D

    VastaaPoista
  2. En aio poistaa edellä olevaa kommenttia, koska omasta mielestäni olisi lapsellista poistaa negatiiviset kommentit ja nauttia vain hyvistä. En tiedä olivatko vaatteet vuodenaikaan sopimattomat vai olivatko ne vain sinusta rumia. Jälkimmäiselle en voi mitään, mutta kyseisistä vaatteista haaveilen koska kevät on TULOSSA, en kulje nollakelillä kevätmekoissa. Thinspo on auttanut minua pysymään turhista herkuista erossa, eikä tavoitteenani olekaan laihtua alle 40-kiloiseksi lommoposkeksi, vaan paremmaksi ( eli hoikemmaksi) versioksi itsestäni.

    VastaaPoista