sunnuntai 26. joulukuuta 2010

SHOW YOUR NAILS

Joulu tuli ja meni. Ja pian on uusivuosi, joulun toivottu & pelätty vastakohta. Joulun vietin kihlattuni ja perheeni kanssa hyvinkin rauhallisesti, postausta mehukkaimmista lahjoista ja muista tulee myöhemmin :)
Uusivuosi olisi tarkoitus viettää parhaan ystäväni sekä Osmon kanssa saappaat solmussa.

Nyt seuraa kumminkin hyvin niukka ja amatööritasoinen kynsipostaus. Tarkoitus olisi harjoitella ahkerasti, mutta en ole käyttänyt tekokynsiä IKINÄ ( niinkuin en näissäkään kuvissa käytä) eikä minulla ole käytössäni mitään muita kuin kynsilakkoja. Ajattelin ehkä alennusmyynneistä ostaa pienen setin kynsitarroja ja opetella tekemään koristeita vaikka pienipäisellä pensselillä ( kynsilakan sudilla "taiteilu" on kuin tappaisi oravia ydinaseella).


Mintun värinen pohja INGLOTIN lakalla, ja Viva La DIvan hopeahilettä päissä

 INGLOTIN minttu pohja ja Lumenen mustalla ja valkoisella lakalla tehdyt "leopardipilkut". I´m still learning..

 .


 Läpinäkyvä suojalakka, ja päissä Viva La Divan hopeahilettä.


 

Tavallinen french manicure läpinäkyvällä suojalakalla ja valkoista Lumenen lakkaa päissä.
 
Bestikseni ja hänen siskonsa tekevät ihania kynsiä, ja kyseinen sisko omistaa uunin, jota käytetään geelikynsien tekoon ( JEALOUS!) Bestikseni teki minulle ihanat vihreät geelikynnet joissa oli kultaiset päät, mutta en tietenkään tajunnut ottaa kuvaa ennenkuin kynnet rapisivat pois :( Ajattelin siis pistää tänne myös kynsiä, joita en itse itselleni ole välttämättä tehnyt ( aion tietysti mainita olenko tehnyt ne itse vai en :D )

Ciao <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti